tisdag 10 februari 2009


Snön ligger åter och tro det eller ej men den har ännu inte förvandlats till slask och blask! Men det är väl bara en tidsfråga. Men nu ska vi se det positivt: Det är sportlov, närmare vår än höst osv. Det känns bra!

Idag har vi varit på en sväng jag och Henke och Morsan. Vi var och hälsade på lilla Håkan. Våran nya kattunge som väntar på att komma hem till Skiffervägen och lala runt. Han e så jäkla go! Det är på Göteborgs Djurskyddsförening som han bor nu eftersom hans mor blev inlämnad där efter att en familj hittat henne under sin altan. Strax efter det födde hon 4 ungar och då lämnade dom in mor och ungar på djurskyddsföreningen. Så inom 3 veckor springer han omkring och busar!




Visst e han söt!?

Annars då? Jo, som sagt det är lov så man har ju mr tid över för kompisar och aktiviteter. På Fredag ska vi in till Åby bandybana och lira hockey några gubbar. Jag är totalt värdelös vad gäller skridskoåkning men va fan gör det? Sen har vi nämnt bio men vi får väl se hur det blir med de. Hur som helst är det gött med lov, det är ju ett som e säkert!!!

Men nu ska jag taen promenad med Bella! Over and out!


P.S
Det är min kanon goa syrra Maria som står för rubrikbilden på denna blogg. Hon e förjäkla duktig!!!

3 kommentarer:

  1. Det var väl på tiden att vi fick en uppdatering här!! :-) Lyxa dig du, med ditt sportlov. Vi andra får minsann jobba för vårat csn-stöd.
    Men ha en go promenad!! Puss!

    SvaraRadera
  2. Håkan e ju helt underbar! :)

    Kul o se att bilden funkade, haha!

    puss!/sis.

    SvaraRadera
  3. Naw, söta Håkan! :)

    SvaraRadera